Archief Exposities BACKUPIna Vrinssenwww.inavrinssenfotografie.nl

Ik ben getrouwd en heb 3 prachtige dochters in de tienerleeftijd. Zolang ik mij kan herinneren ben ik creatief bezig, kon ik uren achter mijn bureau zitten tekenen en later ging ik er ook bij schilderen. Voor mij was het niet vreemd dat ik iets wilde doen met mijn creativiteit. De vormgeving leek me wel iets en daarom ben ik na de HAVO gaan studeren aan het CIBAP in Zwolle.
Op de opleiding kwam ik in aanraking met de fotografie en ik was gelijk om. Het duurde niet lang of ik had een klein dokaatje op mijn studentenkamer. Na het CIBAP ging ik studeren aan de Hoge School voor de Kunsten in Arnhem en daarna heb ik de Fotovakschool afgerond.


Jolanda Vermairewww.zilverslangfotografie.nl

Zilverslang Fotografie…, wie is de persoon achter deze bedrijfsnaam?

Dat ben ik, Jolanda Vermaire, woonachtig in Tuk. Ik heb mijn bedrijf gestart in augustus 2017 en heb cursussen en opleidingen gevolgd waaronder ‘Fotograferen met natuurlijk licht’. Deze laatste opleiding was werkelijk ‘het licht zien’, anders leren kijken, het natuurlijke licht optimaal gebruiken.
Mijn opdrachten bestaan uit Portretkunst, Afscheidsfotografie en Liefde.


Sonny Lie

Ik ben geboren in Indonesië. Op negenjarige leeftijd ben ik in Steenwijk komen wonen. Na mijn middelbare school heb ik in Groningen gestudeerd. In de jaren tachtig ben ik weer naar Steenwijk teruggekeerd en samen met mijn vrouw hebben we een tandartsenpraktijk opgericht. Tot op heden zijn we er nog steeds werkzaam.

Ik fotografeer door sterk naar lijnen en/of symmetrie te kijken , maar ook de sfeer op het moment is bepalend. Het onderwerp kan van alles zijn. Ik probeer de schoonheid van het onderwerp tot uiting te laten komen in mijn foto’s. Sterker nog, ik probeer de schoonheid van mensen te zien en van de wereld in mijn werk en mijn dagelijks leven.