Jubileumjaar 2022!

  • door

Op 17 december 2021 werd de Stichting Kunst en Cultuur Kleine Kerk Steenwijk 20 jaar. In die jaren zijn heel wat kunstenaars te gast geweest in de Kleine Kerk om jullie steeds weer te verrassen met al het moois wat ze maken. Kunstenaars uit onze eigen regio en wat zijn dat er veel! Daarnaast hebben we jullie menigmaal
getrakteerd op concerten die zo prachtig de akoestiek in het mooie gebouw benutten.

We hadden een spetterende aftrap bedacht op 18 december. Helaas gaat dit mooie startmoment van ons jubileumjaar niet door vanwege ‘corona’. We hopen dat we na de winter ons jubileum alsnog uitbundig kunnen vieren met concerten en exposities.

Ons eerste jubileum activiteit wordt nu een concert in de Kleine Kerk met het blaaskwintet BLISS op 5 februari en daarna op 12 maart een huiskamerconcert in Huize De Bult met Duo Fluitekruid.

Zaterdag 23 april bent u van harte welkom bij de opening van de mei expositie. Deze schilderijen expositie loopt tot 21 mei.

Ook in de zomer is er iets te beleven in de Kleine Kerk, maar daarover later meer.

Voor nu zijn we blij dat we al zo lang kunst en cultuur uit de regio mogen laten zien en zijn dankbaar dat we jullie al die jaren hebben kunnen ontmoeten in de Kleine Kerk! We hopen nog vele jaren door te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *