Leerlingenconcert De Zangwinkel

Datum: 
zaterdag, 17 maart, 2018 - 15:00 tot 16:00

Zingen brengt plezier en zoveel meer!

Karin Slomp heeft sinds september 2016 haar lespraktijk ‘de Zangwinkel’ in Steenwijk waar zij zangles geeft in allerlei stijlen. Van bijna 9 tot voorbij 70, niemand is te oud of te jong om te zingen en iedereen leert op zijn eigen manier. 

Een aantal leerlingen treden voor u op tijdens het leerlingenconcert. Voor sommigen een ervaring erbij, voor anderen een helemaal nieuwe ervaring.

Iedereen heeft een nummer gekozen dat goed voelt: Pop, Jazz, Nederlandstalig, Billy Joel, Ilse de Lange, Elvis Presley, etc.

En zangdocent Karin zal natuurlijk ook voor u zingen tijdens het concert.

U bent van harte welkom in de Kleine Kerk om 15.00 uur. De deur is open om 14.30 uur voor een kopje koffie of thee en de entree is gratis (collecte na afloop bij de deur).

Programma: 
Opening door Karin Slomp
-
(Cyndi Lauper)

Time after time

Yaël Hersbach
-
(Maria Mena)

Miss you love

Yvonne Mellink
-
(Leonard Cohen)

Hallelujah

Ingrid Hagendijk
-
(Jazz Medley: Irving Berlin – George Shearing)

Reaching for the moon – Lullaby of Birdland

Herman Santema
-
(Lionel Richie)

Hello

Amisha Wijman
-
(Dee van der Zeeuw)

You

Boet Letwory
-
(Elvis Presley)

Are you lonesome tonight

Charissa Jongbloed
-
(Miss Montreal)

Alles is hier ook van jou

Anneke Schilpzand
-
(Billy Joel)

Honesty

Syrah de Vries
-
(Ilse de Lange)

All the answers

Karin Slomp
-
(Alicia Keys)

If I ain’t got you

Karin Slomp
-
(Cole Porter)

Ev’ry time we say goodbye

Uitvoerende(n): 
Karin Slomp (de Zangwinkel)
CV: 

Over mij:

Mijn eerste echte kennismaking met zingen was tijdens het VARA Kindersongfestival in 1994, op 11-jarige leeftijd won ik de landelijke finale.

Omdat ik het heerlijk vond om te zingen en mijn talent wilde ontwikkelen besloot ik op mijn 15e zangles te nemen.

Elke maandagmiddag ging ik met de trein naar Meppel voor mijn wekelijkse zanglessen aan de muziekschool waar ik les had van Tet Koffeman. Wat ik het leukste aan zangles vond was zingen vanuit mijn gevoel, expressie, door te zingen leerde ik mezelf steeds beter kennen en het vergrootte mijn zelfvertrouwen.

Drie jaar later ging ik voor mijn studie in Zwolle wonen en startte met zangles aan de muziekschool bij Barbara Lok, waar ik mij voorbereidde op het toelatingsexamen voor het conservatorium.

In 2003 werd ik toegelaten aan de vooropleiding in Groningen. Vervolgens met een uitstap naar het 1e jaar van het Artez conservatorium in Zwolle werd ik in 2005 toegelaten aan het Prins Claus conservatorium in Groningen.

Ik volgde de internationale bachelor opleiding jazz-zang waar ik mij ontwikkelde als performer, componist en docent. Aan het conservatorium had ik zangles van Floor van Zutphen en Francien van Tuinen.

Tijdens mijn studie heb ik in deelgenomen aan verschillende music-summerschools in Amerika en in Italië. Verder volgde ik diverse workshops, waaronder podiumpresentatie en schrijven. Lichaamswerk is een belangrijk onderdeel geweest van mijn ontwikkeling.

Na mijn afstuderen in 2009 verhuisde ik naar Amsterdam. Ik heb ervaring opgedaan tijdens jamsessies, ceremonies en theater -en huiskamer concerten.

Individuele zangles gaf ik aan kinderen en volwassenen aan de muziekschool in Diemen en privélessen vanuit huis. Verder heb ik gewerkt met kleine groepen in workshops en met koren voor podiumpresentatie.